Werk je deur af met een mooie deurkruk

Een deurkruk is nu eenmaal een onmisbaar iets bij een deur. Het zorgt er namelijk voor dat je de deur kan openen en sluiten. Net zoals bij veel decoratie, bestaan er ook deurkrukken in allerlei stijlen. Saaie deuren zijn verleden tijd!

Wat zijn deurkrukken?

Het kan zijn dat het woord deurkrukken je niet meteen iets zegt. De term deurklinken komt veel vaker voor in het dagelijkse leven. Wanneer je een deurkruk aankoopt, bevat het de klinken langs beide kanten van de deur. Een deurkruk voor de eerste keer monteren op een deur is niet eenvoudig. Indien je zelf niet voldoende kennis hebt, kan je je beter laten bijstaan door een expert.

Ga voor bijpassende rozetten

Naast deurkrukken heb je ook nog rozetten nodig. Dit zijn de, vaak, cirkelvormige schijfjes die worden gebruikt om de montage van de deurkrukken te verbergen. Het zorgt voor een mooi uitzicht en afwerking. Daarnaast heb je ook nog de rozetten voor het sleutelgat. In de meeste gevallen zijn deze in dezelfde stijl en kleur dan je deurklinken. Toch heb je de mogelijkheid om ook voor een ander type rozet te kiezen. Dit is natuurlijk volledig je eigen smaak en keuze.

Welk prijskaartje is er aan verbonden?

Deurkrukken kopen is niet zo duur. Bij Ostium vind je al deurkrukken voor iets minder dan dertig euro. Belangrijk om te weten is dat dit zonder de rozetten voor het sleutelgat is. Wil je deze er graag bijkopen, dan moet je ongeveer zeven euro per rozet rekenen. Bovendien zijn deze deurkrukken van roestvrijstaal waardoor ze een lange levensduur hebben.  Een leuk detail is dat je bij Ostium ook geen verzendkosten moet betalen.