Polsbandjes bestellen? Denk vooraf goed na over het materiaal

Ben je op zoek naar polsbandjes voor een festival, schoolreisje of evenement? Wil je polsbandjes bestellen, maar twijfel je over de soort en het materiaal? Je kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren én je kunt jouw polsbandjes natuurlijk personaliseren. Na het lezen van dit artikel weet je precies welke soort bandjes jij nodig hebt.

Gepersonaliseerde polsbandjes

Gepersonaliseerde polsbandjes zijn ideaal voor evenementen. Laat ze bijvoorbeeld bedrukken met het bedrijfslogo, de naam van het evenement of een eigen tekst. Met gepersonaliseerde polsbandjes kun je mensen makkelijk herkenbaar maken tijdens jouw evenement. Je kunt er ook een unieke boodschap mee uitdragen of de polsbandjes als aandenken meegeven. 

Bandjes met een eigen tekst of logo worden gebruikt bij verschillende soorten evenementen. Denk hierbij aan festivals, bedrijfsuitjes, schoolreisjes en sportwedstrijden. Maar ook bij trouwfeesten en jubilea en in vakantieparken en zwembaden wordt veel gebruik gemaakt van gepersonaliseerde polsbandjes.

Soorten polsbandjes

Wil je polsbandjes bestellen, maar weet je niet goed welk materiaal je moet kiezen? Ze zijn in verschillende materialen verkrijgbaar: tyvek, siliconen of textiel. Voordat je een keus maakt, is het goed om jezelf de volgende vragen te stellen:

  • Hoe lang moeten de polsbandjes worden gedragen?
  • Zijn de bandjes bedoeld voor persoonlijk gebruik?
  • Is er misschien een veilige sluiting nodig?

Tyvek polsbandjes

Tyvek polsbandjes lijken heel erg op papieren bandjes, maar ze gedragen zich niet als papier. Tyvek is een synthetisch materiaal op basis van polyethyleenvezels. Hierdoor zijn deze bandjes waterbestendig en praktisch onscheurbaar. Tyvek polsbandjes zijn de goedkoopste bandjes voor evenementen en festivals. Daarnaast zijn ze erg sterk, hypoallergeen en comfortabel. 

Tyvek polsbandjes worden steeds vaker gebruikt en zijn ideaal voor een één- of tweedaags evenement. Ze zijn verkrijgbaar is verschillende kleuren en hebben een sterke plakrand. Je kunt ze bestellen met een standaard opdruk of laten personaliseren.

Siliconen polsbandjes

Siliconen polsbandjes zijn soepel, comfortabel en bewegen lekker mee. Het voordeel van deze bandjes is dat ze geen sluiting hebben. Je kunt ze op elk moment om doen en weer af doen. Hierdoor zijn ze erg lang inzetbaar en zeer geschikt als promotiemateriaal. Daarnaast zijn ze goed bestand tegen verschillende temperaturen en behouden ze hun kleur. Siliconen polsbandjes kun je makkelijk personaliseren met je eigen boodschap. 

Polsbandjes van textiel

Polsbandjes van textiel zijn zeer geschikt als toegangscontrole voor een evenement of festival. Deze bandjes gaan lang mee en door de plastic schuifsluiting zijn ze niet zomaar te verwijderen. Hierdoor zijn ze fraudebestendig en een veilige keuze als entreebewijs. 

Polsbandjes bestellen?

Wil je polsbandjes bestellen? Je weet nu waar je op moet letten en wat de mogelijkheden zijn. Bestellen én personaliseren doe je eenvoudig online. Hulp nodig? Een producent of groothandel in polsbandjes helpt je graag.