Luxe badkamer ideeën die je versteld zullen doen staan

Ben je op zoek naar manieren om jouw oude, saaie badkamer te vernieuwen? Het hoeft geen saaie ruimte te zijn als je weet wat je doet. Moderne badkamers zijn namelijk verre van gewoontjes. In plaats daarvan kunnen ze een plek van rust en verjonging zijn en zelfs een luxe uitstraling voor een wellness center geven. Als je een oude of verwaarloosde badkamer wilt veranderen in iets dat het uiterste biedt in luxe en functie, bekijk dan deze badkamer ontwerpen die je zullen verbazen.

Moderne Betegelde Badkamer

Als je jouw oude, saaie badkamer wilt opknappen, maar niet zeker weet waar te beginnen, kun je overwegen de ingang te moderniseren. Een gemoderniseerde ingang kan een saaie ruimte veranderen in een koninklijke ruimte door middel van een beton cire badkamer of beton cire vloer. Deze moderne badkamer heeft een zwarte toegangsdeur, een strakke witte muur met een mooie abstracte kunst print, en een elegante lichtgrijze kleur vloer- en muurverf. Binnen gaat het moderne design verder met het gebruik van een strakke witte badkamer muur, licht grijze vloeren en een wit badmeubel met een eigentijds marmeren blad. Je kunt de moderne uitstraling van deze badkamer verder versterken door donkergrijze tegels op de wanden te installeren. Als je de ruimte hebt, kun je ook overwegen een hoek jacuzzi te installeren die perfect is om te bubbelen en te ontspannen.

Slimme, verbonden badkamer

Terwijl veel badkamers langzaam worden vervangen of gerenoveerd, voelen veel andere zich misschien een beetje ondergewaardeerd. Gelukkig hoeven deze kamers niet oud en saai te blijven. In feite kun je ze op een aantal manieren moderniseren, onder andere door slimme, verbonden functies te introduceren. De slimme functies die je kunt overwegen toe te voegen aan jouw badkamer omvatten een automatisch verlichtingssysteem, een slimme douchekraan die de waterstroom regelt, een automatische toiletbril, beton cire kleuren, slimme speakers voor muziek en meer. Je badkamer moderniseren betekent ook niet dat je het traditionele moet opofferen. Als je jouw badkamer traditioneel wilt houden, maar wel een paar slimme functies wilt, kun je een traditioneel badmeubel met slimme functies installeren. Populaire slimme badmeubels zijn onder andere een spiegel die de verlichting van het badmeubel regelt en een slimme toiletbril die automatisch doorspoelt telkens als je gaat zitten.