CEKA het interieuradviesbureau

Wanneer je voor je bedrijf op zoek bent naar interieuradvies dan kan je daarvoor terecht bij CEKA een interieuradviesbureau voor zakelijke klanten. In dit artikel lees je wat CEKA voor jou als zakelijke klant kan betekenen, maar ook hoe hun werkwijze is.

Wie is CEKA

CEKA is een interieuradviesbureau die klaarstaat voor de zakelijke markt. Ze kunnen van alles ontwerpen van kantoren, wachtruimtes naar vergaderruimtes en lobby’s. CEKA kan zelfs hele gebouwen ontwerpen wanneer dat nodig is. Denk hierbij aan een ziekenhuis of een onderwijsinstelling, het gaat dan om een gebouw waar alle elementen op elkaar zijn afgestemd. CEKA maakt niet alleen het interieurontwerp van nieuwe gebouwen, maar ook van bestaande aan de hand van een renovatie. Ze zorgen ervoor dat alle oude spullen worden afgevoerd, zodat de zakelijke klant zich kan bezig houden met de vernieuwing van het pand. 

De werkwijze van CEKA

Het is voor zowel CEKA als de zakelijke klant van belang dat er tussen beiden partijen nauw wordt samengewerkt. Op deze manier kan CEKA de eisen en wensen van de klant meenemen in hun interieuradvies, maar ook zorgen voor interieurontwerp op maat. Wanneer je je als zakelijke klant aanmeldt krijg je eerst een interieur adviesgesprek. Het is niet voor niks het eerste gesprek, omdat CEKA duidelijk wil hebben wat de eisen en wensen van de klant zijn. Erna wordt er naar de ruimte of ruimtes gekeken en wat er mogelijk is bouwkundig aan de hand van de wensen van de klant. Pas wanneer deze stappen zijn ondernomen gaat de ontwerper van CEKA aan de slag achter de tekentafel om een interieurontwerp te realiseren die aansluit bij de wensen en eisen van de klant