50 Beste Man Cave-ideeën en -ontwerpen voor 2021


Als je de problemen van het moderne leven even achter je wilt laten, is er geen eenvoudigere manier dan een ontspannen toevluchtsoord te nemen in je mancave. Voor jongens stellen deze gekoesterde ruimtes ons in staat om te vertragen in een snelle wereld en onze geest op te frissen. Voor veel mannen die een gezin hebben, is de mannengrot misschien wel de enige ruimte in huis die ze echt hun eigen kunnen noemen. Het is een ruimte die uniek is aangewezen voor mannelijke energie en interesses.

Onze mannengrotten zijn ook onze eigen persoonlijke heiligdommen waar we het assortiment aan herinneringen dat we door de jaren heen hebben verzameld, kunnen eren. Hier bewaren we de dingen die voor ons het belangrijkst zijn, zoals onze trofeeën, foto’s en zelfs de verzameling honkbalkaarten die we al hebben sinds we jongens waren. Een mannenhol is als je garderobe. Het is een kans voor u om te pronken met uw unieke stijl en persoonlijkheid.

Natuurlijk zijn mannengrotten ook populaire ruimtes om te entertainen. Thuisbioscoop, sportkamers, gokkast, met pooltafels en zelfs indoor basketbalvelden zijn slechts enkele van de manieren waarop jongens hun mannenhol gebruiken om plezier te hebben met vrienden na een stressvol dagje uit in de wereld.

Bekijk de 50 unieke ontwerpideeën voor mannengrotten die bij elke persoonlijkheid passen!

We hebben allemaal onze unieke idealen over wat een mannenhol zou moeten zijn, en dat is precies het punt. Net zoals er niet één juiste manier is om een ​​man te zijn, is er niet één juiste manier om een ​​mannenhol te ontwerpen. Het vinden van je eigen stijl maakt deel uit van het plezier van het creëren van je mancave.

Maar alleen omdat je mancave van jou is, wil nog niet zeggen dat je hem zelf moet maken. Bekijk onze lijst met vijftig innovatieve en interessante kijk op mancavedecor en laat je inspireren!

De rustieke look met baksteen

De zichtbare baksteen roept de warmte op van een open haard in een rustieke blokhut. Gebruik die rustieke beelden in je mannengrot door zichtbare stenen te gebruiken in je doe-het-zelf-ideeën voor mannengrotten. Het maakt niet uit of je kiest voor een hele muur of een entree zoals op de voorbeeldfoto. De rustieke houtachtige kleuren van de zichtbare stenen bieden een rijke inspiratie om uw kleurenpalet te kiezen. In de getoonde afbeelding past het koele grijs van de baksteen goed bij de warme houten architectuur. De harmonie tussen de baksteen en het hout vestigt natuurlijk de aandacht op het zonlicht dat door het raam naar binnen stroomt.

Comfort en stijl

Als u zich vermaakt in uw mannenhol, is het belangrijk dat uw ruimte een lust voor het oog is. Het is echter belangrijk om te onthouden dat je mancave nog steeds je thuis is, het moet ook uitnodigend en comfortabel zijn. De botsing tussen stijl en comfort is iets waar veel huisontwerpers mee te maken krijgen bij het bedenken van hun mannenhol. De ontwerpesthetiek in dit voorbeeld slaagt erin om het beste van twee werelden te bieden. De comfortabele chocoladekleurige leren banken zijn in een halve cirkel gepositioneerd om ruimte een gemeenschappelijke sfeer te creëren. Kleurflitsen in de vitrines houden het ook interessant voor de ogen.

Bekijk hier mijn man cave idee