Je interieurstijl omgooien in 4 stappen

Vele mensen kampen met problemen omtrent interieur. De ene keer denk je iets leuks te hebben gevonden, maar vervolgens past het niet bij de rest van het interieur. Een interieurstylist vinden mensen vaak te duur en niet nodig. Ervaring leert wel dat het een goede investering is. Een interieurstylist kijkt met een heel ander oog naar jouw woning dan jijzelf. Een interieurstylist heeft oog voor detail, weet goed hoe een bepaalde ruimte moet worden ingericht en weet vaak ook welke kleuren het beste in een huis passen.

Design kapstokken op maat maken

Een design kapstok op maat is daarom een goede investering. Zie assortiment voor staande kapstokken met behulp van deze link. Bij het kopen van een nieuw huis is het dan ook zeer aan te raden om allereerst een interieurstylist aan het werk te zetten. Deze houdt uiteraard rekening met jouw wensen en maakt op basis daarvan een mooi ontwerp. Op die manier is je interieurstijl in een mum van tijd omgegooid.

Een interieurstylist kan je helpen op allerlei vlakken in het huis, zo ook de gang. De gang is een ruimte die elk huis heeft. De een weliswaar groter dan de anders, maar in elk huis is het de ruimte waar je binnenkomt en waar je de gasten ontvangt. Het geeft voor bezoekers dan ook de eerste indruk van jouw huis.

Het is belangrijk om daarvoor een mooie gang te hebben, als je een goede indruk wilt maken op de gasten en als je het zelf ook fijn vindt om in een rustige ruimte binnen te komen. Een goede investering voor de gang is een mooie kapstok. Dit meubelstuk wordt vaak over het hoofd gezien, maar is zeker de moeite waard om de middelen aan te besteden. Een kapstok is het voornaamste stuk in een gang.

De handigheid van staande kapstokken

Een voorbeeld van zo’n design kapstok is een staande kapstok. Staande kapstokken zijn voor gasten eigenlijk de fijnste kapstokken. Vaak zit er een kledinghanger aan waar gasten hun jas aan kunnen ophangen. Op die manier ontstaat er geen berg met jassen op een kapstok. Alle jassen blijven op die manier netjes en goed bewaard. Kortom, hoe gooi je de interieurstijl om in 4 stappen? Schaf een interieurstylist aan, laat een design kapstok op maat maken, kies voor de staande kapstok en tenslotte: decoreer naar jouw eigen smaak.